Mensen die mij kennen weten dat ik al jaren bezig ben met voeding. Na mijn opleiding voedingsleer heb ik hierin een lifestyle ontwikkeld speciaal voor mensen met een kleine maag na een Gastric bypass of mensen die hun maaginhoud willen laten krimpen zonder operatie.

Toch bleef er altijd een MAAR …het biedt inzicht MAAR handvaten om het te vergemakkelijken had ik niet.

Totdat ik Slinc. tegenkwam. Rachel Hulshof afslank en voedingscoach deelt dezelfde visie als mij op gebied van voeding namelijk meerdere keren per dag eten met kleinere porties en duidelijke eetschema’s. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Slinc laat niks weg. Het is namelijk belangrijk dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt zodat je lichaam optimaal functioneert. Door regelmatig gezonde voeding op de dag te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer verzadigingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. 

Speciaal voor onze salon hebben we de In Shape kuur ontwikkeld voor mensen die onder begeleiding af willen vallen. Het is een combinatie van LPG-endermologie, voeding en persoonlijke begeleiding.

Wat eet je dan?

Slinc. helpt je afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: Koolhydraten, eiwitten en vetten. er zijn zes eetmomenten per dag, je eet om de 2 á 2,5 uur.

Je eet vooral veel! Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Naast voedzaam en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van supplementen op natuurlijke basis. De aanvulling van de plantaardige supplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunt het afvallen met normaal eten. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker!

Slinc. biedt jou een totaal programma van:

  • Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin
  • Normaal eten met een duidelijk eetschema en voedingslijst
  • Ondersteuning van plantaardige supplementen
  • Complete Startbox waar je direct mee kunt starten!
  • Afvallen én op gewicht blijven

LPG-endermologie

LPG-endermologie kan het lichaam effectief uw contouren terug geven. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. We kunnen hiermee de huid verstevigen door de fibroblast te reactiveren om zo collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken hiermee wordt ook cellulitis duidelijk gladder. 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: