Bionetic Bullet Craith Lab®

KLEIN BALLETJE MET EEN GROOT EFFECT

 

De beautyboosters van Craith Lab bevatten een zeer hoge concentratie Craith Lab Complex® met vegan collageen.

De nieuwe mijlpaal in cosmetische verzorging stimuleert zowel de synthese van type I collageen als die van type III collageen. Bovendien voorziet het complex van actieve ingrediënten de huid actief van collageen type III. Ervaar een effect dat 200 keer hoger is dan dat van conventioneel collageen!

In tegenstelling tot de tot nu toe verkrijgbare glazen ampullen die opengebroken moeten worden, kun je de verfraaiing zelf maken: los de collageenbolletjes eenvoudig op in het hoogwaardige serum. Gebruik vervolgens het bijgeleverde kwastje om het werkstoffenwonderconcentraat op de gereinigde huid aan te brengen. De Bionetic Collagen Bullets versterken de Bionetic Collagen huidverzorging bij gebruik als kuur.

Craith Lab is de eerste verzorgingsserie die is gebaseerd op een zeer effectieve combinatie van probiotica en eigen genetica. Craith Lab is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek in combinatie met tientallen jaren ervaring op het gebied van huidverzorging.

The Bionetic Bullet Facial behandeling

Dit is een zeer geavanceerde anti-verouderingsbehandeling, met het gepatenteerde Craith Lab Complex® en unieke veganistische collageencomplex, is ontworpen om uitzonderlijke resultaten te behalen. De huid wordt voorbereid met een poriën diepe reiniging en een peeling voordat de revolutionaire behandelingsmaskers worden aangebracht om de gezondheid van de huid te verbeteren. Bionetic Bullet’s exclusieve combinatie van intense hydratatie, vermindering van expressielijntjes en neutralisatie van huid beschadigende vrije radicalen levert indrukwekkende resultaten op waardoor de huid er aanzienlijk steviger, stralender en jeugdiger uitziet.

Eén reactie

Geef een reactie

%d