Cosmetisch arts

Balance Beauty Specialist is een samenwerking aangegaan met cosmetisch arts Drs. Babak Mahdavian Delavry : BIG-nummer: 9911187401 van Clinic63.nl

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met één van de beste cosmetisch artsen.

Drs. Babak komt komend jaar om de 8 á 10 weken naar onze salon. Je kunt op deze momenten terecht voor injectables. Maar ook voor adviesgesprekken voor operaties welke in één van zijn klinieken plaatsvinden. Deze intake is uiteraard gratis en verplicht u tot niets!

 

Dinsdag 27 Juni vanaf 20:00 komt drs. Babak weer naar onze salon in Raamsdonksveer

RESERVEER TIJDIG

Drs. Babak startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan het Erasmus Universiteit te Rotterdam. Uiteraard hebben wij de arts zelf ook nagetrokken, dit om de kwaliteit en visie waar voor wij staan te waarborgen. Uiteraard staat het je vrij om de arts alsnog na te trekken of te googelen. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. Het is wel je gezicht!

Drs. Babak staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om je een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe Drs. Babak jou kan helpen je doelen te realiseren. Je kunt bij dokter Babak terecht voor botox, fillers, lipfillers, profhilo behandelingen, vitamine infusen, vitamine b12 infusen, vitamine b12.

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk. Hij staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gepecialiseerd in onder andere ooglidcorrecties, lipolaser, liposuctie en huidverbetering technologieën met huidverjongingseffecten zoals injectables, Plexr, lasers en peelings 

Omdat Dr. Babak een geregistreerd arts is, kunnen sommige behandelingen in aanmerking komen voor (deels) vergoeding van je zorgverzekering. Over het algemeen genomen geldt dit alleen voor behandelingen in het gelaat en ligt dit uiteraard aan je verzekeringspakket. Informatie hierover kun je opvragen bij je zorgverzekeraar.

 

 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: