Huidgezondheid

Craith Lab® is een innovatief, clean skincare merk met drie unieke, essentiële lijnen. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastic, siliconen en parabenen. Craith Lab® werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen.

Bescherming

Blauw licht en milieu-invloeden zorgen steeds vaker voor een toename van huidproblemen. Irritaties, veroudering, allergieën en een droge huid zijn een uiting van epigenetische veranderingen. Craith Lab® gaat met de wetenschappelijk ontwikkelde EPI-Powershield3® formule de effecten van omgevingsstress tegen en brengt de huidconditie duurzaam weer in evenwicht.

Craith lab - drie unieke verzorgingslijnen

onze eerste Craith Lab® Experience Day

Blue Line

Voor de jeugdige én volwassen huid

De Craith Lab Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen doormiddel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Craith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

Black Line

Easy products voor de volwassen huid

Craith Lab Black Line is ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt Craith LabÒ in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer te laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de black Line.

Gold Line

Revolutionair voor de rijpere huid

De Gold Line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op cel communicatie, epigenetica en verjonging. Doel: het beschermen van de huidbarrière, het pre-agen van een mooie huid en het bewaren van rimpelloze huid. In deze lijn klasseert Craith Lab ook hun uniek ‘Signaturen’ product, samengesteld uit zorgzaam geselecteerde en unieke werkstoffen.

Het Effect van zuivere zuurstof

Wij maken in onze behandelingen veelal gebruik van zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor Anti-Aging. Zuurstof wordt onder hoge druk rechtstreeks in de huid geblazen. De combinatie van zuurstof en het collageen van het Craith Lab product zorgt ervoor dat de huid wordt gelift en steviger wordt. Door de zuivere zuurstof van 97+ % worden alle huid functies geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding van de huid.  Het zuurstof stimuleert aanmaak van nieuwe cellen en het collageen komt binnen 40 seconde in de levende huidlaag. De huid oogt voller en gaat direct stralen.  Wij kunnen deze behandeling ook in zetten als kuur om nog beter resultaat te krijgen. De zuurstof behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor elk huidtypen.

Craith Lab App

Download vandaag nog de Craith Lab App en bestel eenvoudig al uw favoriete cosmetica producten. 

10%

korting op een behandeling of kuur speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d