Nieuw in Raamsdonksveer!

Vanaf 2 Oktober 2023 start Balance Beauty Specialist met definitief ontharen. Ik hoor je denken: ‘Dat is toch niks nieuws?’ Inderdaad ontharen met  IPL of  laseren bestaat al langere tijd. Maar vrijwel pijnloos laseren door middel van een geavanceerd koelsysteem en laseren op alle huidfototypen ongeacht je haarkleur is wel nieuw! Onze laser pakt ook blonde haren met uitzondering van witblond en grijzen haren. 

Diode lasers zijn de beste technologie om ongewenste haar te verwijderen. De golflengten van 755/808/1064 nm die in synergie werken, garandeert de hoogste effectiviteit tijdens ontharing. Dankzij het koelsysteem die koelt tot -16 Celsius graden is ontharen met de Prism Plus diode laser; pijnloos, effectief en snel. Ongeacht het huidfototype en de haarkleur van de cliënt, de behandelingen zijn veilig

Kennismaak Actie

nog eens 10% extra Korting op alle behandelingen en kuren

De actie loopt tot November 2023

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem. Definitieve laserontharing is de oplossing. Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen bent u op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.

In de zeventiger jaren werd ontdekt dat laserlicht, gebruikt voor de behandeling van bloedvaten, haarvermindering kan veroorzaken. Als bijwerking van de behandeling constateerde men een afname van de haargroei. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

Het haar groeit in drie verschillende fases:

  • De Anagene fase
  • De Katagene fase
  • De Telogene fase 

De anagene fase is de groeifase. Tijdens de katagenefase komen haargroei en pigmentvorming tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.

De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 5 à 8 behandelingen nodig zijn.

Het effect ziet u na ongeveer 2 à 4 weken, dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er onbehaarde plekken. U ziet dan wat kale plekken. U weet dan dat de kuur bij u aanslaat en het zeker zin heeft om door te gaan.

Het is noodzakelijk 4 tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan SPF 30

We houden 6 tot 8 weken tussen de behandelingen aan!

Definitief ontharen

Alle zones zijn in pakketvorm af te nemen,

Dan geldt de Actie 6 behandelingen + 1 Gratis. 

 

Bij behandeling van 2 zones geldt een Actieprijs van -10% op een kuur ( 6 + 1 Gratis )
Bij behandeling meer dan 2 zones geldt een Actieprijs van

– 20% op een kuur ( 6 + 1 Gratis )

Kennismaak Actie

nog eens 10% extra Korting op alle behandelingen en kuren

De actie loopt tot November 2023

Prijslijst Dames | prijs per losse behandeling

Prijslijst Heren | Prijs per losse behandeling

Definitief ontharen
%d bloggers liken dit: