14-03-2023 bestaan wij 1 jaar en dat moet gevierd

10 % Feest korting op alle behandelingen Geldig van 13 t/m 19 Maart

Wij kijken terug op een waanzinnig mooi jaar. Waarin we enorme groei hebben mogen ervaren.

We begonnen bij nul,  maar met een Visie! Namelijk:  Anti-Aging | Huidverjonging | Huidverbetering | Afslanken | Balans | Een tevreden klant. 

Om dit te kunnen realiseren zocht ik naar gepaste partners en koos voor het beste. Zo hebben vele van jullie al kennis gemaakt met Craith Lab® dit is het Epigenetic Clean Skincare merk wij wij mee werken. Resultaatgericht en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in probiotica, epigenitica en celregeneratie. 

Hoe geweldig was het dat ze 2022 genomineerd werden en wonnen voor de World Luxury Spa Award 2022

Dit bevestigde nogmaals dat we de juiste keus hebben gemaakt.

 

 

LPG-endermologie®

“Ons paradeplaatje als het gaat om versteviging en contourverbetering. Ik had zelf eerder een kuur ondergaan en wist het zeker; als ik een salon open wil ik deze behandeling kunnen bieden aan mijn klanten.” 

Het fijnst vind ik de resultaten, soms kost het echt wel even tijd maar dan ineens ziet een klant het zelf, en het allermooiste: Andere zien het en krijg je reacties zoals: “Ik weet niet wat ik zie aan jou hoor, maar je ziet er zo goed uit in je gezicht.” Of ‘Ben je afgevallen en sport je veel? je vormen en je benen zijn zo strak.”

Voor degene die LPG nog niet kennen. Wat doet LPG-endermologie®?

Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 34 jaar ervaring inmiddels wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische celstimulering.

10 % Feest korting op alle LPG-endermologie® behandelingen Geldig van 13 t/m 19 Maart

Afvallen met Slinc.

10 % Feest korting op alle Slinc. producten Geldig van 13 t/m 19 Maart

Afvallen met Slinc.

Ik heb zelf een jaren lange haat liefde verhouding met alle diëten die maar mogelijk zijn. Zelfs nadat ik achtjaar geleden een Gastric bypass onderging bleef dit. Ik schreef een manuscript Leven met een kleine maag. (een uitgever hiervoor vinden is moeilijk) Uiteindelijk vond ik Slinc. dit komt overeen met mijn eigen visie; normaal eten met meerder keren per dag kleinere porties. Hiermee krijg je de  perfecte balans. 

Wat eet je dan?

Slinc. helpt je afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: Koolhydraten, eiwitten en vetten. er zijn zes eetmomenten per dag, je eet om de 2 á 2,5 uur.

Je eet vooral veel! Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Wij hebben meerdere kersen🍒 op de taart in ons assortiment!

Wij hebben als kersen op de taart;  de mooie Make-up lijn van PUNE | De self-tanning van MARC INBANE | The Daily Nectar voedingssupplement | en niet te vergeten De Balance Beauty Cadeaubon

Geef een reactie