Maandag 3 Maart vanaf 19:00 komt drs. Babak weer naar onze salon in Raamsdonksveer

Clinic63 maakt gebruik van Hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is onder andere verantwoordelijk voor het hydrateren en de veerkracht van de huid. Dit zorgt ervoor dat uw huid volume heeft en je er jeugdiger uitziet. 

Filler behandeling bij Clinic63

Wat is een hyaluronzuur filler?

Clinic63 maakt gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is onder andere verantwoordelijk voor het hydrateren en de veerkracht van de huid. Dit zorgt ervoor dat je huid volume heeft en er jeugdiger uitziet. 

Voorafgaand en tijdens de filler behandeling

Overweeg je een filler behandeling? Bij Clinic63 heb je voorafgaand aan de behandeling een consult gesprek met de arts. De arts luistert naar je wensen en stelt een behandelplan op. De behandeling kan direct na het consult gesprek worden uitgevoerd indien je dat wil. De behandeling kan ook later plaatsvinden wanneer jij een weloverwogen besluit hebt genomen.

Tijdens de behandeling wordt het gebied indien je dit wenst verdoofd, hierdoor zal je zo min mogelijk pijn van de behandeling ervaren. Tijdens de behandeling injecteert de arts de benodigde hoeveelheid Hyaluronzuur filler in de huid. Het resultaat is direct zichtbaar. Houdt er rekening mee dat je op het begin last hebt van zwelling. Dit trekt vrij snel na de behandeling weer weg. 

Voor welke gebieden wordt een Hyaluronzuur filler gebruikt?

Een Hyaluronzuur filler kan gebruikt worden voor rimpelopvulling maar kan ook gebruikt worden om mooie contouren aan je gezicht te geven. Heb je bijvoorbeeld een kleinere kin? Dan kan dit mooi gecorrigeerd worden met een Hyalurzonuur filler. Hieronder vind je een totaal overzicht van de gebieden die Clinic63 dagelijks behandeld: 

  • Jukbeenderen;
  • Wangen;
  • Traangoot / wallen onder de ogen;
  • Lip opvulling; 
  • Neuslippenplooi;
  • Neuscorrectie; 
  • Mondhoeken;
  • Marionetlijnen; 
  • Kincorrectie; 
  • Kaaklijn; 

Hoe lang blijft het resultaat van een Hyualuronzuur filler behandeling?

Het resultaat van een Hyaluronzuur filler is direct na de behandeling zichtbaar. De langdurigheid van het resultaat is per persoon verschillend en afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Gemiddeld blijft het resultaat 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is een gemiddelde indicatie: dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag hiervoor advies aan de arts. 

Clinic63 maakt geen gebruik van permanente fillers, dit is in Nederland verboden! 

Welke Hyaluronzuur filler gebruikt Clinic63? 

Clinic63 maakt gebruik van twee merken Hyaluronzuur fillers, Belotero en HA-filler. Deze fillers staat bekend om zijn langdurige resultaat en veiligheid. 

Nazorg

Je mag 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen op het behandelde gebied.. Wacht minimaal 24 uur met het bezoek aan een sauna of het nemen van een heet bad! 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en risico’s van een Hyaluronzuur filler?

Het kan zijn dat de huid wat rood en gezwollen is na de behandeling. Er kunnen blauwe plekken of kleine bloeduitstortingen ontstaat op de injectieplek van de huid. Dit trekt na enkele dagen weg. Hyaluronzuur is een natuurlijk product waardoor een allergische reactie zeer zeldzaam is. 

Waarom kiest men voor fillers?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kan kiezen om een Hyaluronzuur filler behandeling te ondergaan. De naam “Fillers” komt voort uit het Engels en kan worden vertaald als opvulling of rimpelvullers. Fillers zijn onder andere dus geschikt om rimpels mee op te vullen maar ook om bepaalde gebieden extra te accentueren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jukbeenderen, lippen of de wangen. Wat je reden ook is, een van onze artsen adviseert je graag!

Wat is het verschil tussen permanente en oplosbare fillers?

Tegenwoordig worden er alleen nog oplosbare fillers gebruikt. Dit heeft als reden dat de permanente fillers sinds een aantal jaar verboden zijn. De Gezondheidsinspectie en Consumentenbond hebben besloten dat permanente fillers niet veilig zijn, daarom wordt er enkel met oplosbare fillers in klinieken gewerkt. Het resultaat van een oplosbare (Hyaluronzuur) filler houdt ongeveer 6 tot 12 maanden aan. Hoe lang dit exact is, kan per persoon verschillen.

Hyaluronzuur of een andere filler?

Er bestaan verschillende soorten fillers. Het is in sommige gevallen ook mogelijk uw eigen lichaamsvet te gebruiken als filler. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Dit is de meest natuurlijke filler die er is. Bij lipofilling wordt een gedeelte van uw vet verwijderd uit uw lichaam. Deze wordt op de gewenste plek ingebracht. Houd er echter rekening mee dat ongeveer 70% van het getransplanteerde eigen vet na verloop van tijd wordt afgevoerd door je eigen lichaam. De bekendste soort filler is Hyaluronzuur. Er bestaan daarnaast ook verschillende andere merken fillers. Voorbeelden hiervan zijn Restylane, Juvederm, Ermervel en Radiesse.

Kan een filler behandeling ongedaan gemaakt worden?

Er zijn bepaalde stoffen die Hyaluronzuur fillers kunnen laten afbreken. Wij maken gebruik van het middel Hyazon. Wanneer dit wordt geinjecteerd wordt de Hyaluronzuur filler afgebroken. Binnen enkele uren tot dagen zal de filler uit je lichaam verdwijnen. Veel klinieken kiezen voor Hyaluronzuur omdat dit een stof is die van nature in de huid voorkomt. De kans op allergische reacties is hierdoor minimaal.

Zijn fillers voor verjonging van je gezicht?

Zowel Botuline toxine als fillers worden gebruikt om het gezicht er jonger uit te laten zien. Een van onze artsen kijkt graag mee naar wat het beste is bij jou. Dit is afhankelijk van het “probleem” gebied. 

Welke injectable zorgt bij jou voor het mooiste resultaat?

Er zijn verschillende injectables die je kunt gebruiken om er weer jonger en frisser uit te zien. Er zijn daarnaast ook verschillende merken waarmee gewerkt kan worden. Samen met de arts kun je tijdens een consult bespreken wat je wensen zijn. Aan de hand van verschillende criteria wordt besproken hoe er een mooi en natuurlijk resultaat behaald kan worden. Zaken die de arts mee laat wegen zijn bijvoorbeeld je leeftijd, de kwaliteit van je huid, de diepte van je rimpels en of je wel of niet rookt. 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: