LPG-endermologie®

Ben jij opzoek naar een doelgerichte behandeling voor je lichaam? 

Dan ben je bij Balance Beauty specialist aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in LPG-endermologie® Dit is een apparaat dat doelgericht d.m.v. bindweefselmassage jouw problemen aanpakt. In deze post gaan we verder in op Lipoedeem.

Heb jij hier last van? twijfel niet en kom langs om te zien of wij wat voor je kunnen betekenen. 

Lipoedeem

Je wilt de pijn in je benen verlichten. Een gevoel van lichte benen. Vol energie en lekker in vel door het leven!

LIPOEDEEM FACTOREN

 

 

Factoren die een rol spelen bij het ontstaan van lipoedeem zijn:

  • Hormonale factoren
  • Overgewicht
  • Suikerrijke en ongezonde voeding
  • Te weinig bewegen waar spierkracht voor nodig is en/of te lang zitten of staan
  • Aanwezigheid van lymfoedeem

Mogelijke gevolgen van lipoedeem kunnen zowel fysiek als psychisch van aard zijn. Er zijn verschillende stadia van lipoedeem.

 

 

OPLOSSING LIPOEDEEM

LPG endermologie® helpt bij het verlichten van klachten bij lipoedeem in stadium 1 en begin stadium 2.

Het nieuwste apparaat van LPG, de Cellu M6 Alliance®, pakt gericht het afvoeren van vocht aan en vermindert pijn door de eliminerende lichaamsfuncties te reactiveren en door de circulatie te stimuleren. De symptomen van vocht vasthouden nemen af waardoor het ‘lichtere gevoel’ terugkomt.

HOE WERKT HET?

 

 

 

De speciale LPG® behandelkop door in de dieper gelegen lagen van de huid. De LPG endermologie® techniek significant de bloedcirculatie (x4) en lymfatische circulatie(x3) circulatie op een natuurlijke en pijnloze manier.

Deze behandeling verlicht congestie om versoepeling te herstellen en een directe langdurige verlichting te geven.

LPG Endermologie® is ook een geweldige toevoeging aan compressietherapie en bij de behandeling van dieper gelegen spataderen. De huidstructuur verbetert en verhard weefsel wordt weer soepel.

LEUK OM TE WETEN

 

 

 

LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld.

Ook heeft de werkwijze van LPG veel meer voordelen dan alleen esthetisch. Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te krijgen.

Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: