Het duurt niet lang meer, de eerste mooie voorjaarsdagen kondigen zich al aan.

“Heerlijk maar …HELP!”

Dit is ook de tijd van blote benen en armen en nog erger badkleding. Hoe gaan we dat doen? We zijn nog niet in shape. Je bent aan het afvallen, hebt nog net een rolletje of kipfilets die je niet wilt hebben of je hebt cellulites nog te erg zichtbaar.

“Hier willen we vanaf en SNEL!”

Hiervoor ben je bij Balance Beauty Specialist uit Raamsdonksveer aan het juiste adres. Wij gaan namelijk samen met jou doormiddel van LPG-endermologie de strijd aan. LPG-endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd. En om extra af te vallen bieden wij als je dit wenst ook uitgebalanceerde voedingsschema’s.

LPG-endermologie® body behandeling:

“Wij kunnen door middel van LPG endermologie® jou helpen om jouw droom lijf te realiseren.”

Een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contour verbetering van lichaamsvormen, (ook als nabehandeling van liposuctie). Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor jouw lichaam strakker en slanker wordt. Ook geschikt op de gebieden waar het lastig is om vetten kwijt te raken. Het voert overtollig vocht af, verminderd klachten bij lipoedeem. Lipo massage op veilige en effectieve manier en is geheel pijnloos.

OPENINGSACTIE

LPG-endermologie body behandelingen bestaan altijd uit een kuur van 10x en wordt gegeven in minuten van 20 – 30 – 40 – 60 of 90

De tijd wordt bepaald naar de wensen van jou als klant. Op een kuur krijg je altijd 1 behandeling Gratis.

TOT EIND JUNI ’22

KUUR 10X + 2 GRATIS

Geef een reactie