Krijgt jouw vermoeidheid en stress de overhand? Heradem en verdrijf alle spanning door middel van LPG-endermologie®

LPG-endermologie® staat bekend als hulpmiddel voor Anti-aging en figuur correctie. We behalen hier waanzinnig mooie resultaten mee. Heel effectief maar nog iets minder bekend, zetten we LPG-endermologie® ook in voor algeheel welzijn. De LPG-endermologie® welzijnsverzorging laat jouw en jouw spieren volledig ontspannen en helpt je strijden tegen de stress. Je voelt je helemaal herboren.

Soorten welzijnsbehandelingen

We hebben behandelingen tussen de 30 tot 60 minuten los of in kuur aftenemen.

RELAXATIE-VERZORGING: Deze massage is gebaseerd op de Japanse Katakori massages en biedt een diepe en duurzame ontspanning.

STEVIGHEIDS-VERZORGING: Deze verzorging is ideaal na een aanzienlijk gewichtsverlies of voor een huid die tonus mist. De intensieve cellulaire stimulatie geeft de dichtheid en de glans terug.

HEROPLEVINGS-VERZORGING: Deze lichaamsverzorging verdrijft de spanning en brengt de energie terug op haar plaats.

DETOX VERZORGING: Ontspannen van de nek en de rug. Esthetische lymfedrainage van benen of het volledige lichaam, waaronder de voetzolen en enkels en het gelaat.

Prijzen welzijnsverzorging

Bij de lichaamsbehandelingen wordt 1x een speciaal beschermingspakje aangeschaft € 25,-

30 MINUTEN: € 50,-

40 MINUTEN: € 70,-

60 MINUTEN: € 90,-

Ook mogelijk in kuur

ENDERMO PUNCTURE

Verlang jij (terug) naar een onverstoorde nachtrust? Sta jij altijd aan en kun je je gedachtestroom moeilijk uitzetten? De EndermoPuncture brengt je hormoonsysteem in balans en laat je volledig ontspannen.

 

ACUPUNCTUUR

Deze behandeling is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze en dan specifiek op de Acupunctuur punten. De EndermoPuncture activeert verschillende energiebanen in het lichaam waardoor specifieke organen of orgaansystemen ondersteund worden. Ook werkt deze behandeling op de energie banen. (sympathicus en parasympathicus) ofwel je gas en remsysteem van het lichaam.

BEHANDELING

De behandeling wordt uitgevoerd door middel van de Alliance®, is superrelaxed en zorgt ervoor dat je weer op een dieper niveau kunt ontspannen. Het hele systeem wordt gekalmeerd. Voor het lichaam wordt er gewerkt op meridianen diverse punten die je kunt stimuleren om energie weer beter te laten doorstromen.

TIJD: 90 Minuten

PRIJS: € 110,-

Ook mogelijk in kuur

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: