LPG Endermologie®

Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 34 jaar ervaring inmiddels wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische celstimulering.

LPG-body behandeling:

“Wij kunnen door middel van LPG endermologie® jou helpen om jouw droom lijf te realiseren”

Een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contour verbetering van lichaamsvormen, (ook als nabehandeling van liposuctie). Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor jouw lichaam strakker en slanker wordt. Ook geschikt op de gebieden waar het lastig is om vetten kwijt te raken. Het voert overtollig vocht af, verminderd klachten bij lipoedeem. Lipo massage op veilige en effectieve manier en is geheel pijnloos. Kan ook ingezet worden als pijnbestrijding voor fibromyalgie. 

LPG-gezicht behandeling:

De huid verstevigen, verminderen van rimpels, de teint verhelderen, dubbele kin verkleinen algeheel welzijn. Zichtbaar resultaat vanaf de 1e sessie.

Een LPG Endermologie® behandeling bestaat altijd uit een kuur van minimaal 10 keer. Voor het beste resultaat worden deze verspreidt over 5 weken. Naargelang de zones wordt de tijd bepaald, deze variëren tussen de 20 minuten en 45 minuten per behandeling. Om resultaat te blijven houden is het belangrijk om te blijven onderhouden bijvoorbeeld twee of één keer per maand naargelang je huidconditie.

Bij een lichaamsbehandeling koop je éénmalig een speciale bodysuite die je bij elke behandeling dient te dragen. Om optimaal resultaat te bereiken dient u ook thuis de afgestemde producten te gebruiken.

10%

korting op een behandeling of kuur speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: