Marc Inbane

NATURAL TANNING

Waarom self-tanning?

In deze tijd dat we steeds meer stilstaan bij de nadelige invloeden van UV straling door zon en zonnebank zoeken we naar veilige en verantwoorde en natuurlijke alternatieven.

Daarom hebben wij in onze salon gekozen voor de Tanning producten van Marc Inbane, deze sluit aan bij waar wij voor staan: Vrij van parabenen, dermatologisch getest & hypoallergeen, Vegan & natuurlijke ingrediënten, 100 % dierproefvrij en ook mooi resultaat binnen 1 minuut 😊

Wat ons ook erg aanspreekt is dat er ook een aantal producten zijn met Hyaluronzuur dat een collageen booster geeft en zorgt voor een extreem gehydrateerde en zachte huid.

ADVIES VOOR THUIS

LICHAAM: Lichaam scrubben met Exfolianting MITT (srubhandschoen), daarna met GLOVE (handschoen) mouse of spray op huid verdelen voor de handen en voeten is het beste de Kabuki Brush te gebruiken (kwast)

GEZICHT: Eerst een peeling gebruiken, daarna met spray op kwast goed verdelen op de huid, nek en decolleté daarnaast of alleen kun je ook om de 3 á 4 dagen bruiningsdruppels door je dagcrème gebruiken.

OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende Awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

%d bloggers liken dit: