Onze eerste Craith Lab® Experience Day

“Vrijdag 29-09-2023 was onze eerste Craith Lab® Experience day, we waren met een team van vier, Craith Lab® expert Marieke, onze stagiare Senna ( we zijn sinds heden een officieel leerbedrijf geworden) en dan natuurlijk de al bekende gezichten: Amanda en ikzelf.
In de voorafgaande maanden heb ik aan bestaande Craith Lab® en niet Craith Lab® klanten gevraagd of ze interesse hadden in deze dag. Iedereen was enthousiast, maar niet iedereen kon er bij zijn of i.v.m. werk of andere verplichtingen. 
 

Wat houd deze Craith Lab® Experience day nu eigenlijk in?

Ten eerste wilde ik graag wat extra’s doen voor onze bestaande klanten. Voor zowel de Craith Lab® klanten, als LPG-endermologie klanten en niet te vergeten onze dieet klanten.  Wij streven erna echt iets te kunnen betekenen voor onze klanten,  dat er echt wat bereikt wordt. Al onze behandelingen zijn daar op afgestemd.

In samenwerking met Craith Lab® hebben we een Craith Lab® Experience day georganiseerd waarin we nog eens heel goed uitleggen wat Craith Lab® te bieden heeft. Dat we werken op epigenetica en gegarandeerd resultaten behalen, als we de producten zowel  in de salon, als iedere dag  thuis  toepassen. We behalen dan successen op gebied van huidverbetering en anti-aging.

Onze klanten kregen deze dag een gratis mini behandeling en veel informatie over Craith Lab® en adviezen voor gebruik bij zichzelf. Tijdens de mini behandelingen konden we zelfs al kleine resultaten laten zien. Echt geweldig! We hebben deze dag 17 mensen blij gemaakt. 

Marieke onze Craith Lab® expert liet via het Algea masker zien hoe de conditie en vochtbalans van de huid is en welke producten geschikt zijn voor deze persoon.

De innerlijke mens kwam ook aan bod

De weergoden waren ons gunstig gezind, op een klein miezer buitje na was het een prachtige dag. We zaten natuurlijk in September daarom hadden wij aan onze salon een party tent gezet, met daarin een zitje en wat statafels. Iedere klant kreeg voor de behandeling een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Eind middag was er ook nog een wijntje te nuttigen en waren er verschillende kleine hapjes. Er hing een gezellige sfeer en iedereen was positief gestemd. 

Niet met lege handen naar huis

Na de behandeling kreeg iedere klant een mooie Goodiebag mee naar huis met informatie over onze behandelingen en  leuke beauty dingetjes.

En natuurlijk kreeg iedereen een mini product van Craith Lab® afgestemd op die persoon mee voor thuis

Wij kijken terug op een geweldige eerste Craith Lab® experience day en gunnen het iedereen om kennis te maken met Craith Lab®, de ervaring te beleven dat je huid zichtbaar verbeterd en hersteld.

Craith Lab®
onze eerste Craith Lab® Experience Day
onze eerste Craith Lab® Experience day

Geef een reactie

%d