Waarom kiezen voor Balance Beauty Specialist?

Een Stukje geschiedenis: 

Maart 2022 opende Balance Beauty Specialist haar deuren. Ik (ondertekende) heb dan al vele jaren ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging. In 1991 behaalde ik via Esthetica Breda mijn Stivas vakdiploma schoonheidsverzorging. daarna was ik 15 jaar ondernemer van een  professionele schoonheidssalon. Ik stopte hiermee omdat ik met mijn  man een keuken en badkamer zaak over konden nemen. Met succes!

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus na onze verhuizing waar er ineens de mogelijkheid is om een mooie praktijk in te richten, besloot ik om een salon te starten met een VISIE! Mijn interesse voor het vak is nooit overgegaan.

Lucia Bartels

Wat is mijn Visie?

Anti-Aging | Huidverjonging | Huidverbetering | Afslanken | Balans | Een tevreden klant

Mijn doel hierbij: U gelukkig maken met mooie contouren en een stralende huid

Om deze doelen te bereiken heb ik gezocht naar partners met dezelfde visie die zich ontwikkelen volgens de laatste trends en technologieën.

Specialisaties:
 • Craith lab® specialist
 • Lpg endermologie® specialist
 • Pune® Make-Up expert
 • Anti Aging
 • Acne behandelingen
 • Voeding adviseur

Ik ga met jou op zoek naar de perfecte innerlijk en uiterlijke balans! Zo maken wij gebruik van de meest nieuwe ontwikkelingen op gebied van huidverzorging. Ook hebben wij een passend arrangement aan voedingssupplementen. Voor gewicht en contour verbetering zijn wij gespecialiseerd voedingscoach van Slinc. wat we weer kunnen ondersteunen met LPG endermologie®   Daarnaast zijn wij adviseur en verkooppunt van Marc Inbane self-tanning producten. En als kers op de taart hebben wij de mooie Make-up lijn van PUNE in huis. Vanaf dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met cosmetisch arts drs. Babak bij hem kun je terecht als je opzoek bent naar injectables, laserbehandelingen, medische en chirurgische ingrepen.

Craith Lab

Elke huid heeft zijn eigen verhaal

Craith Lab® werd ontwikkeld door experts in huidverzorging en epigenetica, met een gedeelde liefde voor de huid. We willen dat iedereen een gezonde, sterke en stralende huid kan hebben. De 3 huidverzorgingscollecties van Craith Lab® bieden een oplossing voor elk huidtype, elk huidprobleem, elke huidconditie en elke leeftijd.

Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele huidverzorging en cosmetica.

+30 JAAR ERVARING IN HUIDVERZORGING

De experts van Craith Lab hebben meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Hierdoor hebben we een unieke kijk op huidverzorging en kennis over epigenetica.

Onze huidverzorgingsproducten:

● Verbeteren van de huid

● Beschermen de cellen

● Versterken van de huidbarrière

● Zorgen voor celregeneratie

Het resultaat? Een gezonde, stralende huid met enkele minder lijntjes en rimpels.

BESCHERM JE HUID TEGEN ALLEDAAGSE SITUATIES

Puberteit, menopauze, … verschillende leeftijden brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Onze huid krijgt het stevig te verduren door stress, het milieu, straling van beeldschermen, wifi en de zon. Zelfs jonge kinderen krijgen vaker kampen met eczeem en allergische huidreacties.

Onze huid veroudert sneller, zonder dat we dat willen.

GOEDE RESULTATEN VOOR HUIDVERZORGING

De producten van Craith Lab® behaalde goede resultaten.

● Blue Line werkt met Probiotica

● Black Line werkt met Epi-Powershield3®

● Gold Line verricht wonderen met de EpiTECH® formule.

Het team van Craith Lab® blijft evolueren en de wetenschap nauwgezet betrokken. Zo kunnen we producten ontwikkelen die je huid nog beter beschermen en laten stralen.

zuurstofapp kopiëren

Het Effect van zuivere zuurstof

 

Wij maken in onze behandelingen veelal gebruik van zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor Anti-Aging. Zuurstof wordt onder hoge druk rechtstreeks in de huid geblazen. De combinatie van zuurstof en het collageen van het Craith Lab product zorgt ervoor dat de huid wordt gelift en steviger wordt. Door de zuivere zuurstof van 97+ % worden alle huid functies geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding van de huid.  Het zuurstof stimuleert aanmaak van nieuwe cellen en het collageen komt binnen 40 seconde in de levende huidlaag. De huid oogt voller en gaat direct stralen.  Wij kunnen deze behandeling ook in zetten als kuur om nog beter resultaat te krijgen. De zuurstof behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor elk huidtypen.

 

LPG Endermologie®

Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 34 jaar ervaring inmiddels wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische celstimulering.

LPG-body behandeling:

“Wij kunnen door middel van LPG endermologie® jou helpen om jouw droom lijf te realiseren”

Een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contour verbetering van lichaamsvormen, (ook als nabehandeling van liposuctie). Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor jouw lichaam strakker en slanker wordt. Ook geschikt op de gebieden waar het lastig is om vetten kwijt te raken. Het voert overtollig vocht af, verminderd klachten bij lipoedeem. Lipo massage op veilige en effectieve manier en is geheel pijnloos. Kan ook ingezet worden als pijnbestrijding voor fibromyalgie. 

 

 

 

 

 

 

LPG-gezicht behandeling:

De huid verstevigen, verminderen van rimpels, de teint verhelderen, dubbele kin verkleinen algeheel welzijn. Zichtbaar resultaat vanaf de 1e sessie.

Een LPG Endermologie® behandeling bestaat altijd uit een kuur van minimaal 10 keer. Voor het beste resultaat worden deze verspreidt over 5 weken. Naargelang de zones wordt de tijd bepaald, deze variëren tussen de 20 minuten en 45 minuten per behandeling. Om resultaat te blijven houden is het belangrijk om te blijven onderhouden bijvoorbeeld twee of één keer per maand naargelang je huidconditie. Bij een lichaamsbehandeling koop je éénmalig een speciale bodysuite die je bij elke behandeling dient te dragen. Om optimaal resultaat te bereiken dient u ook thuis de afgestemde producten te gebruiken.

Pune® Make-up

In onze salon maken wij gebruik van de Make-Up producten van het merk Pune®

Pune® staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is ontstaan uit een samenwerking van topvisagisten, gepassioneerd creatief teamen een gerenommeerde fabrikant uit Italië.

Het is een volledige, easy-to-use make-up lijn. Met een hoogwaardig assortiment, waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een simpele dagmake-up tot een uitgebreide smokey-eye avondlook. Een assortiment met goede basisproducten, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.

SLINC.

Mensen die mij kennen weten dat ik al jaren bezig ben met voeding. Na mijn opleiding voedingsleer heb ik hierin een lifestyle ontwikkeld speciaal voor mensen met een kleine maag na een Gastric bypass of mensen die hun maaginhoud willen laten krimpen zonder operatie.

Toch bleef er altijd een MAAR …het biedt inzicht MAAR handvaten om het te vergemakkelijken had ik niet.

Totdat ik Slinc. tegenkwam. Rachel Hulshof afslank en voedingscoach deelt dezelfde visie als mij op gebied van voeding namelijk meerdere keren per dag eten met kleinere porties en duidelijke eetschema’s. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Slinc laat niks weg. Het is namelijk belangrijk dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt zodat je lichaam optimaal functioneert. Door regelmatig gezonde voeding op de dag te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer verzadigingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. 

Wat eet je dan?

 

Slinc. helpt je afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: Koolhydraten, eiwitten en vetten. er zijn zes eetmomenten per dag, je eet om de 2 á 2,5 uur.

Je eet vooral veel! Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

 

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Naast voedzaam en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van supplementen op natuurlijke basis. De aanvulling van de plantaardige supplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunt het afvallen met normaal eten. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker!

 

Slinc. biedt jou een totaal programma van:

 

 • Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin
 • Normaal eten met een duidelijk eetschema en voedingslijst
 • Ondersteuning van plantaardige supplementen
 • Complete Startbox waar je direct mee kunt starten!
 • Afvallen én op gewicht blijven

MARC INBANE

OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende Awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE

Balance Beauty Specialist is een samenwerking aangegaan met cosmetisch arts Drs. Babak Mahdavian Delavry : BIG-nummer: 9911187401 van Clinic63.nl

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met één van de beste cosmetisch artsen.

Drs. Babak komt komend jaar om de 8 á 10 weken naar onze salon. Je kunt op deze momenten terecht voor injectables. Maar ook voor adviesgesprekken voor operaties welke in één van zijn klinieken plaatsvinden. Deze intake is uiteraard gratis en verplicht u tot niets!

Maandag 9 Maart vanaf 19:00 komt drs. Babak weer naar onze salon in Raamsdonksveer

RESERVEER TIJDIG

Drs. Babak startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan het Erasmus Universiteit te Rotterdam. Uiteraard hebben wij de arts zelf ook nagetrokken, dit om de kwaliteit en visie waar voor wij staan te waarborgen. Uiteraard staat het je vrij om de arts alsnog na te trekken of te googelen. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. Het is wel je gezicht!

Drs. Babak staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om je een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe Drs. Babak jou kan helpen je doelen te realiseren. Je kunt bij dokter Babak terecht voor botox, fillers, lipfillers, profhilo behandelingen, vitamine infusen, vitamine b12 infusen, vitamine b12.

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk. Hij staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gepecialiseerd in onder andere ooglidcorrecties, lipolaser, liposuctie en huidverbetering technologieën met huidverjongingseffecten zoals injectables, Plexr, lasers en peelings 

 

 

Omdat Dr. Babak een geregistreerd arts is, kunnen sommige behandelingen in aanmerking komen voor (deels) vergoeding van je zorgverzekering. Over het algemeen genomen geldt dit alleen voor behandelingen in het gelaat en ligt dit uiteraard aan je verzekeringspakket. Informatie hierover kun je opvragen bij je zorgverzekeraar.

 

 

 

 

“Wij zijn niet belust op omzet maar wel op resultaat” Voor echt resultaat zul je ook thuis afgestemde producten moeten gebruiken. Wij zijn geen specialistes belust op omzet maar wel op resultaat. Huid en contour verbetering werkt niet als je er niet voor de 100% voor gaat. Vertrouwen! Als dit er is kunnen we op zoek naar jouw balans. Jijzelf en je spiegelbeeld zullen ons dankbaar zijn. Dat is waar we het voor doen! Graag tot ziens in mijn salon,

Geef een reactie

%d