De perfecte combinatie: LPG-endermologie die ervoor zorgt dat vetten afbreken, de cellulitis glad gestreken worden en de huid verstevigd, samen met de lifestyle Leven met een kleine maag.

We kennen het allemaal wel dat je de grip op voeding verliest. We maken verkeerde keuzes of we eten te veel of te weinig.

Leven met een kleine maag is een concept dat ik ontwikkeld heb nadat in 2015 een Gastric bypassoperatie heb ondergaan. Bij mijn zoektocht naar een goede lifestyle kwam ik tot de conclusie dat de recepten van bestaande diëten en lifestyles te grote porties hanteren.

Ik kwam tot de conclusie dat de recepten van bestaande diëten te grote porties hanteren.

Het concept:  7 eetmomenten per dag maar met kleinere porties.

Door mijn jarenlange ervaring en interesse in voeding besloot ik na een opleiding voedingsleer, een overzichtelijke lifestyle te ontwikkelen  voor mensen die verantwoord af willen vallen, en voor mensen met een kleine maag die net als ikzelf door een operatie, ziekte of aangeboren een goede lifestyle willen volgen.

Bij ons in de salon bieden wij je de mogelijkheid om naast LPG-endermologie ook deze lifestyle te volgen. Wij handteren een voedingsschema van 4 overzichtelijke weken met mooie recepten. Als je hiervoor kiest krijg je vier weken lang een nieuw weekschema met mooie recepten, en hebben we iedere week een weegmoment + meetmoment. Om het afvallen te bevorderlijke hebben wij een aantal natuurlijke tools als hulpmiddelen. Zoals thee, capsules en staafjes om vetten sneller te verbranden.

 

 

 

 

 

 

Voedingssupplementen

Ik ben van mening dat we de innerlijke en uiterlijke balans moeten vinden. Wij zijn bij Balance Beauty Specialist in het bezit van een aantal doeltreffende voedingssupplementen. Zoals de capsules van Craith Lab maar ook de veelbesproken; THE DAILY NECTAR

THE DAILY NECTAR

Nourishing boost for skin, body en well-being

Voedende boost voor huid, lichaam en welzijn.

De vloeibare formule is supercharged met een wetenschappelijk geselecteerde combinatie van antioxidanten, hyaluronzuur, multivitaminen en plantaardige ingrediënten.

Stimuleert: huidelasticiteit en stevigheid, gezond haar *, energie *, immuunsysteem *, hormonale balans *

Doelen: droge en doffe huid, eerste zichtbare tekenen van veroudering, schade door vrije radicalen *, vermoeidheid

 

Geef een reactie