Dan ben je bij Balance Beauty Specialist aan het juiste adres

“Dat is mooi,” ik hoor je hardop denken. “Maar wat doen jullie dan allemaal precies?”

Als jij bij ons komt voor huidverbetering zullen wij ons uiterste best doen om dit te laten slagen. Tijdens een eerste behandeling maken we een professionele gezichtsanalyse en passen we de behandeling aan, aan de behoefte van jouw huid. Je zult begrijpen dat alleen met een behandeling om de 6 á 7 weken in de salon je dit niet kunt bereiken.

Ontdek de geheimen om de huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom.

Wij werken met de hoogwaardige anti-aging skincare producten van Craith Lab. Zowel de behandelingen in de salon als de verzorging thuis zijn gericht op cel-communicatie, epigenetica en huidverjonging. Ook voor de gevoelige, vochtarme en onzuivere acnehuid hebben wij de meest werkzame producten, juist omdat Craith Lab de huidproblemen bij de kern aanpakt, waardoor we kunnen beschermen, vernieuwen en verjongen.

En wij gaan nog verder!

Contourverbetering, cellulitis behandelen en het aanpakken van rimpels pakken wij aan zonder chirurgische ingrepen. Wij pakken dit in onze praktijk aan LPG endermologie!

 

LPG endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage om effectief lichaamseigen cellen te stimuleren. Dit alles zonder bijwerkingen, pijn en risico’s. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. De huid wordt verstevigd door cellen te stimuleren die zorgen voor collageen en elastine aanmaak. Hierdoor ziet u contourverbetering, de huid wordt strakker en gladder en de cellulitis verminderd.

MOEDERDAG ACTIE 8 MEI ’22

€ 15,- korting op een gezichtsbehandeling van €95,-

€ 10,- Korting op een gezichtsbehandeling van €75,-

10% korting op alle kuren vanaf €300,-

  • LPG gelaat kuur 10x + 1 gratis
  • LPG body kuur 10x + 2 gratis
  • zuurstof boost kuur 10x + 1 gratis

Gratis cadeautje bij €75,- aan producten

Alles is verkrijgbaar als cadeaubonnen die we voor Moederdag speciaal voor je inpakken.

Geef een reactie