99 euro i.p.v. 125 euro + 10 minuten gratis zuurstof behandeling

Wat doen zonnestralen met je huid

We weten allemaal dat zon vitaminen D bevat en dat dit goed is voor onze botten. Maar we weten ook dat te veel zon schadelijk is voor de huid. Te veel UV stralen veroorzaakt vroegtijdig veroudering, meer rimpels en verhoogd risico op huidkanker.

Daarom is het belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling.

Huidschade voorkomen

Hoe doen we dat?

“Welkom Zomerbehandeling”: 70 minuten

De skincare producten van Craith Lab, zijn er op gericht om je huid te stimuleren, te vernieuwen en te beschermen, tijdens een behandeling en thuisgebruik. De ‘Welkom Zomerbehandeling’ is perfect om de huid goed voorbereidt bloot te stellen (uiteraard met bovengenoemde bescherming) aan de zon.

Wat houdt het in?

Speciale zomeractie

99 euro i.p.v. 125 euro + 10 minuten gratis zuurstof behandeling

Het Effect van zuivere zuurstof

Wij maken in onze behandelingen veelal gebruik van zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor Anti-Aging. Zuurstof wordt onder hoge druk rechtstreeks in de huid geblazen. De combinatie van zuurstof en het collageen van het Craith Lab product zorgt ervoor dat de huid wordt gelift en steviger wordt. Door de zuivere zuurstof van 97+ % worden alle huid functies geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding van de huid.  Het zuurstof stimuleert aanmaak van nieuwe cellen en het collageen komt binnen 40 seconde in de levende huidlaag. De huid oogt voller en gaat direct stralen.  Wij kunnen deze behandeling ook in zetten als kuur om nog beter resultaat te krijgen. De zuurstof behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor elk huidtypen.

Tijdens de zomer laat de natuur zich van de mooiste kant zien. De lange dagen zorgen ervoor dat de natuur volop in bloei komt te staan. Jijzelf voelt je energiek en staat positief in het leven. Je straalt van binnenuit en voelt je gezien. Koester de huid help een handje waar jezelf wat kunt doen.

Geef een reactie