zuurstof behandeling

Huidverbetering met zuurstoftherapie

Naarmate je ouder wordt, neemt de huid van binnenuit minder zuurstof op. Hiermee start het verouderingsproces van de huid.

Er zijn meerdere factoren die invloeden hebben op de huidveroudering zoals:

Het Effect van zuivere zuurstof

Een zuurstof behandeling geeft een droge, uitgeputte of verouderde huid weer volop energie. Deze huidverzorging laat de huid weer stralen en egaler ogen. Als je de zuurstof behandeling eenmalig ondergaat bijvoorbeeld voor een feestje of speciale gelegenheid, geeft dit direct een zichtbare oppepper aan de huid. De beste resultaten behalen we als we de zuurstof behandeling wekelijkse in een kuur van 15 minuten per behandeling toepassen, en daarbij dagelijks afgestemde producten gebruiken. De huid kan dan structureel verbeteren en verjongen. Doordat de huid wordt opgevuld zullen fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

Het ligt aan de conditie van de huid hoe frequent een kuur ingezet kan worden. In de meeste gevallen beginnen we met 10 weken wekelijks en daarna volstaat het om de behandeling 1x in de 6 á 8 weken te herhalen. Het resultaat? Een frisse verbeterde huid.

Voordelen:

Huidtype

Geschikt voor alle huidtypes

Wat doet een zuurstof behandeling in combinatie met Craith Lab met je huid?

De zuurstof wordt onder hoge druk in de huid geblazen. De combinatie van zuurstof en het collageen van het Craith Lab product zorgt ervoor dat de huid wordt gelift en steviger wordt. Het zuurstof stimuleert aanmaak van nieuwe cellen en het collageen komt binnen 40 seconde in de levende huidlaag. De huid oogt voller en gaat direct stralen.

KENNISMAAK ACTIE

ZUURSTOF BEHANDELING KUUR 10 behandelingen van 15 minuten + 1 Gratis

Als openingsactie en ter kennismaking krijg je tot eind juni

2x Gratis behandeling

Bel voor meer informatie: 06-15124375

MOEDERDAG TIP!

Geef een reactie